Meest gestelde vragenJaarlijks – in februari – staat Geboortekoekjes.nl met een beursstand op de 9 Maandenbeurs in de RAI Amsterdam. Tijdens deze 5 dagen tellende beurs worden heel veel koekjes uitgedeeld aan bezoekers. Het ideale moment voor een leuke kennismaking.

Van de Geboortekoekjes worden helaas geen samples verstuurd. Redenen hiervoor zijn: hoge portokosten en breukgevoeligheid in enveloppe.

Stuur je vraag via het contactformulier aan ons door. Onze serviceafdeling zal binnen 24-uur je vraag beantwoorden.

De Geboortekoekjes hebben een doorsnede van 55mm.

Alle Geboortekoekjes zijn enkel verpakt. Handig om uit te delen en zo blijven ze lekker lang vers!

De Geboortekoekjes worden met de hoogst mogelijke zorg verpakt. Het verzendtraject zelf is uitbesteed en loopt via DHL. Mocht de verzenddoos dermate beschadigd zijn, gelieve de bestelling aan de pakketbezorger te retourneren, zodat deze direct retour afzender gaat. Een bericht achterlaten via ons contactformulier is hierin ons advies. We dragen zorg voor een plaatsvervangende levering, zodat je spoedig over Geboortekoekjes kunt beschikken.

Je gegevens worden gebruikt conform de wet Bescherming Persoonsgegevens. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

De bestellingen worden op werkdagen om 14:00u klaargemaakt. Bestellingen voor 14:00u kunnen dezelfde dag nog mee. Indien de bestelling ons na 14:00 bereikt, dan zal de levering een dag later zijn.

Bestelling worden op werkdagen dagelijks verstuurd via DHL. Bestellingen geplaatst in het weekend worden ten vroegste op maandag(*) verstuurd voor levering op dinsdag. (*) is de maandag een feestdag, dan wordt er verstuurd op dinsdag voor levering op woensdag.

Geboortekoekjes kent vele doeleinden. Veelal worden de koekjes uitgedeeld als traktatie bij de geboorte van een kind. Heeft u een Corporate Event zoals: opening van een bedrijf/winkel, lancering van een nieuwe website of een ander nieuw te vermelden initiatief, onze koekjes zijn een welkome traktatie voor iedere gelegenheid.

Bestellingen groter dan 25 Traktatiedozen à 120 stuks kunnen met korting worden verstrekt. Gelieve via contactformulier een bericht en contactgegevens achter te laten waarna we contact zullen leggen.

Wij accepteren enkel en alleen bestellingen via www.geboortekoekjes.nl.

Uw bestelling wordt geactiveerd na betaling. Betaling na ontvangst is helaas niet mogelijk.

Iedere order wordt direct in behandeling genomen en op werkdagen dagelijks verstuurd. Door deze korte tijdspanne accepteren we geen annulering.

Onze webshop is mobiel vriendelijk ingericht. Bestellingen via Smartphone, Ipad en tablet zijn gewoon mogelijk.

De Geboortekoekjes zijn alleen via www.geboortekoekjes.nl te bestellen. Geboortekoekjes zijn momenteel niet verkrijgbaar in fysieke winkels.

Dit is mogelijk. We bieden hier 2 varianten in aan:

  • Mixdoos 120 koekjes: 60 koekjes roze/witte muisjes en 60 koekjes blauwe/witte muisjes;
  • Mixdoos 60 koekjes: 30 koekjes roze/witte muisjes en 30 koekjes blauwe/witte muisjes;

Bestellingen kunnen worden betaald middels: iDEAL en Creditcard (Visa/Mastercard).

Leveringen vinden enkel plaats op Nederlandse adressen. Mocht je in het buitenland woonachtig zijn, gelieve een Nederlands afleveradres op te geven.

De Geboortekoekjes hebben een doorsnede van 55 mm, zijn gevuld met een crèmevulling en bestrooid met blauw/witte ofwel roze/witte muisjes.