Meest gestelde vragen

Algemeen

Waar kan ik Geboortekoekjes proeven?
Jaarlijks – in februari – staat Geboortekoekjes.nl met een beursstand op de 9 Maandenbeurs in de RAI Amsterdam. Tijdens deze 5 dagen tellende beurs worden heel veel koekjes uitgedeeld aan bezoekers. Het ideale moment voor een leuke kennismaking.

Kan ik een monsterzending ontvangen?
Van de Geboortekoekjes worden helaas geen samples verstuurd. Redenen hiervoor zijn: hoge portokosten en breukgevoeligheid in enveloppe.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?
Je gegevens worden gebruikt conform de wet Bescherming Persoonsgegevens. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Hoe kan ik het geslacht van mijn kindje geheim houden als ik een bestelling plaats?
Mocht je de Geboortekoekjes reeds voor de bevalling in huis willen hebben, dan hoef je je geen zorgen te maken dat het geslacht van de baby wordt verklapt. Op de Traktatiedoos kleeft een sticker waar middels een code het geslacht wordt aangeduid. Zo kan de postbode noch de buren – ingeval van niet thuis zijn – achterhalen of het een jongen of een meisje wordt. De code is enkel bekend binnen Geboortekoekjes.nl en dient louter voor intern gebruik.

Ik kan mijn ontvangstbevestiging niet meer vinden?
Graag zenden we de ontvangstbevestiging nogmaals toe. Via contactformulier stuur je rechtstreeks een mail naar de serviceafdeling waarna we je verzoek zullen beantwoorden.

Zit jouw vraag er niet bij?
Stuur je vraag via het contactformulier aan ons door. Onze serviceafdeling zal binnen 24-uur je vraag beantwoorden.

Bestellen

Tot hoe laat kan ik mijn bestelling plaatsen voor de levering van morgen?
De bestellingen worden op werkdagen (van maandag t/m vrijdag) om 14:00 uur klaargemaakt. Bestellingen voor 14:00 uur kunnen dezelfde dag nog mee. Indien de bestelling ons na 14:00 uur bereikt, dan zal de levering een dag later zijn. Als u in het weekend (na vrijdag 14:00 uur) bestelt, wordt uw bestelling ten vroegste op maandag door DHL opgehaald.

Is er een korting mogelijk wanneer ik grotere aantallen Geboortekoekjes bestel?
Bestellingen groter dan 25 Traktatiedozen à 120 stuks kunnen met korting worden verstrekt. Gelieve via contactformulier een bericht en contactgegevens achter te laten waarna we contact zullen leggen.

Kan ik mijn Geboortekoekjes ook schriftelijk of telefonisch bestellen?
Wij accepteren enkel en alleen bestellingen via www.geboortekoekjes.nl.

Kan ik Geboortekoekjes bestellen middels mijn mobiele apparaat?
Onze webshop is mobiel vriendelijk ingericht. Bestellingen via Smartphone, Ipad en tablet zijn gewoon mogelijk.

Kan ik alleen via internet Geboortekoekjes bestellen?
De Geboortekoekjes zijn alleen via www.geboortekoekjes.nl te bestellen. Geboortekoekjes zijn momenteel niet verkrijgbaar in fysieke winkels.

De ingevoerde gegevens op mijn ontvangstbevestiging zijn niet correct
Indien mogelijk passen wij de gegevens aan. Via contactformulier stuur je rechtstreeks een mail naar de serviceafdeling. Omschrijf hier de wijziging en wij passen het aan.

Betalen

Kan ik mijn Geboortekoekjes ook na ontvangst betalen?
Uw bestelling wordt geactiveerd na betaling. Betaling na ontvangst is helaas niet mogelijk.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Bestellingen kunnen worden betaald middels: iDEAL en Creditcard (Visa/Mastercard).

Bezorgen

Hoe kan ik het geslacht van mijn kindje geheim houden als ik een bestelling plaats?
Mocht je de Geboortekoekjes reeds voor de bevalling in huis willen hebben, dan hoef je je geen zorgen te maken dat het geslacht van de baby wordt verklapt. Op de Traktatiedoos kleeft een sticker waar middels een code het geslacht wordt aangeduid. Zo kan de postbode noch de buren – ingeval van niet thuis zijn – achterhalen of het een jongen of een meisje wordt. De code is enkel bekend binnen Geboortekoekjes.nl en dient louter voor intern gebruik.

Tot hoe laat kan ik mijn bestelling plaatsen voor de levering van morgen?
De bestellingen worden op werkdagen (van maandag t/m vrijdag) om 14:00 uur klaargemaakt. Bestellingen voor 14:00 uur kunnen dezelfde dag nog mee. Indien de bestelling ons na 14:00 uur bereikt, dan zal de levering een dag later zijn. Als u in het weekend (na vrijdag 14:00 uur) bestelt, wordt uw bestelling ten vroegste op maandag door PostNL opgehaald.

Wat is de levertijd van Geboortekoekjes?
Bestelling worden op werkdagen dagelijks verstuurd via PostNL. Bestellingen geplaatst in het weekend worden ten vroegste op maandag(*) verstuurd voor levering op dinsdag. (*) is de maandag een feestdag, dan wordt er verstuurd op dinsdag voor levering op woensdag. De exacte levertijd is vervolgens nog afhankelijk van PostNL.

Waar kan ik de Geboortekoekjes laten bezorgen?
Leveringen vinden plaats op Nederlandse en Belgische adressen. Mocht je in een ander land woonachtig zijn, gelieve een Nederlands of Belgisch afleveradres op te geven.

Product

Hoe groot zijn de Geboortekoekjes?
De Geboortekoekjes hebben een doorsnede van 55mm.

Zijn de Geboortekoekjes enkel verpakt?
Alle Geboortekoekjes zijn enkel verpakt. Handig om uit te delen en zo blijven ze lekker lang vers!

Wat kan ik doen als de geboortekoekjes gebroken zijn?
De Geboortekoekjes worden met de hoogst mogelijke zorg verpakt. Het verzendtraject zelf is uitbesteed en loopt via PostNL. Mocht de verzenddoos dermate beschadigd zijn, gelieve de bestelling aan de pakketbezorger te retourneren, zodat deze direct retour afzender gaat. Een bericht achterlaten via ons contactformulier is hierin ons advies. We dragen zorg voor een plaatsvervangende levering, zodat je spoedig over Geboortekoekjes kunt beschikken.

Voor welke doeleinden kun je Geboortekoekjes gebruiken?
Geboortekoekjes kent vele doeleinden. Veelal worden de koekjes uitgedeeld als traktatie bij de geboorte van een kind. Heeft u een Corporate Event zoals: opening van een bedrijf/winkel, lancering van een nieuwe website of een ander nieuw te vermelden initiatief, onze koekjes zijn een welkome traktatie voor iedere gelegenheid.

Hoe lang zijn de Geboortekoekjes houdbaar?
De Geboortekoekjes hebben een THT van 3 maanden bij aanlevering. De THT is zichtbaar middels een sticker op de omdoos.